Basket League

Ο Παναθηναϊκός στους ημιτελικούς της Basket League

Στο ρελαντί έκανε το 1-0 ο Παναθηναϊκός, στα προημιτελικά της Basket League, με μια ξεγυρισμένη (σχεδόν) 40αρα εναντίον του Ιωνικού Νίκαιας. Το τελικό 102-64 δεν σηκώνει και πολλά λόγια και αναλύσεις…Ο αρχηγός της ομάδας, Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος βρίσκεται σε μια καταπληκτική φάση και λίγο πριν εκπέμψει το 3ετές συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές,  ήταν ο 1ος σκόρερ με 23 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ και μόλις 1 λάθος σε 22.26”.

Ταυτόχρονα, ο Ντίνος Μήτογλου (ακόμα ένας παίκτης που λήγει το συμβόλαιο του σε 2 μήνες) ήταν σε εκπληκτικό βράδυ, πετυχαίνοντας ένα χαλαρό double-double figures, σε μόλις 17.56΄΄, σκοράροντας 18 πόντους, κατεβάζοντας 10 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Ο επόμενος διψήφιος για τους πράσινους ήταν ο Νιγηριανός Ben Bentil ο οποίος μπορεί να χάθηκε στα «δύσκολα» και στον τελικό κυπέλου, αλλά σήμερα ήταν αρκετά παραγωγικός αφού σκόραρε 12 πόντους, με 3 ριμπάουντ και 2 ασιστ σε 16 λεπτά.  Από 9 πόντους οι White & Mack με τον τελευταίο να μοιράζει και 5 ασιστ, 8 πόντους και 3 τάπες ο Γιώργος Παπαγιάννης, 7 πόντους και 4 ριμπάουντ οι Mario Hezonja, ο Zach Auguste σκόραρε 6 πόντους σε 7 λεπτά, 4 πόντους και 5 ασιστ ο Μποχωρίδης σε ένα 20λεπτο, 3 πόντους ο Δίπλαρος, 2 πόντους ο Howard Sant-Roos και 1 πόντο με 4 ασιστ ο Λεωνίδας Κασελάκης..

Από την πλευρά του Ιωνικού Νίκαιας, παρά την μεγάλη ήττα, 5 παίκτες ήταν διψήφιοι, με τον Michael Holyfield να σκοράρει 12, ενώ από 11 πόντους είχαν οι Βασίλης Τολιόπουλος, Jeremy Hollowell & Sayeed Pridget, ενώ 10 πόντους σκόραρε ο Αντρέας Πετρόπουλος.

Είναι ξεκάθαρο από πλευράς Παναθηναϊκού ότι ο Μήτογλου έχει ξεπεράσει τον κορωνοϊό και είναι και πάλι στα πολύ καλά του όπως είναι άλλωστε και ο αρχηγός της ομάδας, ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο Mario Hezonja  έπαιξε ψιλο-τραυματισμένος ενώ ο TJ Bray μάλλον θα δώσει το παρόν του έστω και για λίγο στο δεύτερο ματς της σειράς, στην έδρα του Ιωνικού..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *